Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

Curatare covoare si mochete in toate sectoarele din Bucuresti

Active Clean iti ofera servicii de spalare si curatare mocheta la domiciliu, in Bucuresti.

O mochetă bine întreținută își păstrează aspectul inițial și rezistă mai mult față de o mochetă neîngrijită, care nu e curățată în profunzime și care a devenit un mediu propice dezvoltării alergenilor. Chiar dacă aspiri periodic mochetele și covoarele din casa ta, nu întotdeauna este suficient. E dificil să pătrunzi în profunzime și să cureți țesătura.

Acest lucru nu mai reprezintă o problemă dacă alegi să cureți covorul și mocheta prin metoda profesională de injecție-extracție.

Tu știi ce dăunători se ascund în covorul tău?

Bacteriile și microbii care se află în mocheta din casa ta pot deveni un real pericol pentru sănătate. Nu e de ajuns să aspiri mocheta pentru a opri dezvoltarea și acțiunea acestor microorganisme, mai ales dacă traficul este intens. Uite câțiva dintre inamicii invizibili care se află în covorul tău:

Acarieni

Dacă ai un covor pufos, există șanse ca în profunzimea acestuia să fie prezenți si acarienii. Aceste microorganisme se hrănesc cu piele moartă și deși sunt inofensive, pot să agraveze simptomele unor alergii;

Bacterii și microbi

Praful se acumulează foarte rapid în țesătura covorului, chiar dacă îl aspiri și aerisești periodic. Mocheta devine un mediu favorabil bacteriilor și microbilor, pe care îi poți aduce în casă prin mizeria de pe încălțăminte.

Curățarea profesională poate să îndepărteze aceste microorganisme dăunatoare, ceea ce scade riscul de agravare a unor alergi sau eczeme;

Mucegai

Dacă ai un covor sau o mochetă într-o cameră cu umiditate excesivă, există riscul de apariție a mucegaiului. Mucegaiul din covor poate fi îndepărtat și prevenit printr-o curățare profesională efectuată o dată la 6 luni.

curatare covoare si mochete la domiciliu, activeclean.ro

Ce detalii despre serviciul de curățare profesională covoare și mochete la domiciliu trebuie să mai cunoști?

 • Îți curățăm covoarele și mochetele acasă, fără a fi nevoie să te deplasezi la sediul nostru. Știm că transportul covoarelor nu este o sarcină tocmai ușoară, motiv pentru care echipa noastră efectuează operațiunea de curățare la domiciliul tău.
 • În funcție de gradul de murdărie, de intensitatea petelor și de dimensiunea covorului, curățarea poate să dureze o oră sau mai mult. 
 • Pentru curățarea covoarelor folosim numai produse înalt calitative și soluții care nu sunt periculoase nici pentru oameni, nici pentru animalele de companie. Pentru a elimina acarienii și bacteriile în profunzime, folosim un amestec de apă și detergent activ. 

Care sunt avantajele principale ale serviciului de curățare profesională covoare/mochete la domiciliu?

Dacă alegi metoda injecție-extracție pentru curățarea covoarelor și mochetelor din casa ta, ai parte de mai multe avantaje:

 • Covorul este curățat în profunzime;
 • Țesătura nu este afectată;
  Aspectul și culorile mochetei sunt reîmprospătate;
 • Durata de viață a covorului este prelungită;
 • Praful și microorganismele dăunătoare sunt eliminate;
 • Calitatea covorului/mochetei este menținută
curatatorie covoare si mochete la domiciliu in Bucuresti, activeclean.ro
Curățăm covoare și mochete la domiciliul tău!

Fie că ai o mochetă sau un covor, ne ocupăm de curățarea profesională folosind tehnologia avansată de injecție-extracție și produse de calitate, care nu dăunează sănătății și care acționează eficient împotriva dăunătorilor. Respectăm următorii pași:

1.

Covorul este aspirat pentru a îndepărta murdăria, impuritățile de la exterior și alte particule de dimensiuni mari, care ar putea să blocheze duza echipamentului de injecție-extracție;

2.

În funcție de materialul covorului, aplicăm o soluție specială de curățare pentru a înmuia țesătura și pentru a îndepărta petele. De regulă, folosim un amestec de apă și detergent;

3.

Aspiratorul injectează apă sub presiune în țesătura covorului pentru a activa soluția;

4.

După injectarea apei și soluției de curățare, murdăria este aspirată.

5.

Covorul este clătit pentru a curăța orice urmă de soluție care ar putea să rămână în fibră.

Imagini de la lucrările noastre de
curățare a covoarelor si mochetelor

Programeaza online

Programeaza curatare covoare/mochete cu ActiveClean

  Sau programare telefonica: +40 749 383 791
  Ultimele sfaturi despre curatenie
  Sfaturile ActiveClean
  De ce să optezi pentru serviciul de curățare profesională canapele_
  11 aprilie 2024
  De ce să apelezi la servicii de curățare profesională canapele la birou

  A avea o canapea curată la birou este mai mult decât o chestiune de estetică. Este o reflectare a valorilor și a profesionalismului companiei. În lumea afacerilor, prima impresie...

  Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024 - activeclean.ro
  5 februarie 2024
  Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024

  Începem acest articol prin a vă spune că dacă aveți nevoie de un serviciu optim pentru curățarea canapelelor din materiale textile cu rezultate excelente şi cu prețuri accesibile, sunteți...