Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024 - activeclean.ro
5 februarie 2024 ActiveClean Sfaturi curatenie

Începem acest articol prin a vă spune că dacă aveți nevoie de un serviciu optim pentru curățarea canapelelor din materiale textile cu rezultate excelente şi cu prețuri accesibile, sunteți în locul potrivit. Fără îndoială, suntem una dintre cele mai bune alegeri de firme care asigură servicii de curățat canapele din Bucureşti.

Să vă păstrați canapeaua la fel de frumoasă ca nouă este o sarcină dificilă, dacă nu aveţi răbdare şi produse profesionale la îndemână. Fiind una dintre piesele de mobilier pe care le folosiți cel mai mult, suferă cele mai multe deteriorări și este cea mai expusă la tot felul de pete. Vestea bună este că totul are o soluție și, la fel cum luăm în calcul curățarea temeinică și profesională a unor încăperi din casă, putem face același lucru şi cu piesele noastre de mobilier favorite, canapelele.

Noi ştim cât de important este pentru voi să beneficiaţi de un serviciu de curățare a canapelelor la domiciliu, cu atât mai mult dacă aveţi animale de companie în casă și, pe lângă acele huse specifice pentru canapele, aveţi nevoie și de o curățare suplimentară. Această nevoie a clienţilor noştri ne-a determinat să punem la dispoziția lor şi acest serviciu pe care îl asigurăm la domiciliu.

Iar dacă în discuţie intră beneficiile unui astfel de serviciu, trebuie să subliniem faptul că sunt numeroase. În cele ce urmează vom vorbi despre ele.

Beneficii ale curăţării canapelelor de către profesionişti

curatare profesionala canapele la domiciliu bucuresti activeclean

În mod evident, o canapea nu poate fi transportată cu ușurință oriunde. De aceea, pentru va bucura de o stare foarte bună și dezinfecția pentru timp îndelungat, este necesar să apelaţi la firme de curățare canapele la domiciliu, precum Active Crean. Deși considerăm că motivele pentru care se apelează la serviciile noastre sunt destul de evidente, în cele ce urmează le vom menţiona.

Aşadar, prin serviciul de curăţare profesională canapele se beneficiază de o serie de avantaje:

  • Se îndepărtează petele și murdăria

În timp, canapelele pot acumula pete și murdărie, ceea ce le poate da un aspect inestetic și chiar poate provoca mirosuri neplăcute. Curățarea profesională poate îndepărta aceste pete și murdărie, lăsând canapeaua proaspătă și curată.

  • Se îndepărtează acarienii de praf și alți alergeni

Canapele pot adăposti acarieni, piele moartă și alți alergeni care pot provoca probleme respiratorii și alergii la unele persoane. Curățarea canapelei la domiciliu poate elimina acești acarieni și alți alergeni, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea calității aerului din casă.

  • Se prelungește durata de viață a canapelei

Murdăria și acarienii de praf pot uza fibrele canapelei și pot face ca aceasta să se strice mai repede. Curățarea și dezinfectarea profesională pot prelungi durata de viață a canapelei prin eliminarea acestor factori care contribuie la uzură.

  • Se asigura igiena în casă

O canapea curată și dezinfectată este o suprafață mai igienică și mai sigură pentru a sta pe ea. Acest lucru este deosebit de important în locuinţele cu copii mici.

  • Se economisește timp

Curățarea și dezinfectarea profesională a canapelei poate dura mai puțin timp decât dacă o faceţi singuri. În plus, noi avem instrumentele și produsele de curățare potrivite pentru a face o treabă mai temeinică și mai eficientă.

Alţi factori de care trebuie să țineți cont

Pe lângă faptul că puteţi să apelaţi la un serviciu profesionist de curățare a canapelei la domiciliu, puteţi să aveţi în vedere şi alte măsuri pe care le puteţi aplica în viața de zi cu zi, care să vă ajute să menţineţi canapeaua mai curată pentru mai mult timp. De exemplu, puteţi să folosiţi huse de canapea bine ajustate, astfel încât tapițeria să nu fie atât de expusă la praf și la pete.

Un alt lucru important de luat în considerare este materialul canapelei. Nu trebuie să vă streseze dacă apar imperfecțiuni pe tapițeria din piele, de exemplu. Pentru că uneori acest lucru este normal. Singurul lucru de care trebuie să ţineţi cont este că pentru a curăța acest tip de material este nevoie de alte tipuri de îngrijire. Mobilierul cu tapițerie din piele necesită o curățare și o îngrijire diferită față de canapelele, fotoliile și scaunele cu huse din țesătură. Praful și firimiturile pot fi îndepărtate cu un ștergător de pene sau aspirate cu grijă cu un aspirator. Pentru a curăța pielea, ștergerea suprafeței cu o cârpă umedă este de obicei suficientă.

Atenţie! *Detergenții cu agenți de degresare, cum ar fi lichidul de spălat vase, nu ar trebui să fie folosiți, deoarece pot usca pielea.

Murdăria de pe suprafața tapițeriei, de exemplu murdăria nefixată, firimiturile sau resturile de mâncare, poate fi îndepărtată cu ușurință cu aspiratorul. De asemenea, este important să alegeți accesoriile potrivite. Pentru o curățare deosebit de temeinică, vă recomandăm utilizarea unei duze turbo cu aer pentru tapițerie. Aceasta îndepărtează în mod fiabil murdăria adâncă, firele de păr de animale de companie și chiar acarienii, care reprezintă o amenințare pentru sănătate și care se găsesc din ce în ce mai des în saltele, dar și în mobilierul tapițat. Aspirarea periodică a canapelei va contribui la menţinerea sa în stare bună pentru mai mult timp.

Acum, că v-am povestit despre beneficiile serviciului nostru, ne puteți contacta și vă vom spune mai multe despre curățarea canapelelor la domiciliu, despre prețul acestora și despre tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o canapea la fel de curată și sănătoasă ca în prima zi de utilizare. Nu trebuie să ne solicitaţi serviciile săptămânal, ci doar atunci când ştiţi că fără noi nu vă veţi descurca!

Urmareste si alte articole ale blogului activeclean.ro pentru a te convinge de importanta curateniei canapelelor la domiciliu, simplu, rapid si usor.

ActiveClean

    Formular programare online curatenie