Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

Curățătorie canapele și saltele la domiciliu

În ziua de astăzi, timpul poate fi eficientizat în multe moduri. Noi te ajutăm să-l eficientizezi pe-al tău cât mai bine, alocându-l pe cel destinat curățeniei amănunțite a canapelelor și saltelelor în timp pe care să-l petreci cu cei dragi sau făcând lucrurile care-ți plac cel mai mult și care te relaxează.

De ce să nu lași profesioniștii să facă exact ce știu ei mai bine, folosind materiale și echipamente performante, pentru a te bucura de o canapea cu un aspect ca nou sau de o saltea bine întreținută?

Curățarea unei saltele și a unei canapele poate fi o adevărată corvoadă pentru multe persoane. Aceste obiecte de mobilier sunt utilizate intens și pot să acumuleze, din acest motiv, numeroase peste, mirosuri neplăcute, microorganisme.

curatare canapele injectie extractie, activeclean.ro

Curatarea si spalarea canapelei prin injectie extractie

Noi putem veni la tine, dacă locuiești în București sau în Ilfov, pentru a te ajuta cu ce știm noi mai bine să facem: curățenie profesională. Sigur ai o canapea în casă care și-a pierdut aspectul frumos, din pricina vechimii și a utilizării excesive, la fel cum ai și cel puțin o saltea care trebuie curățată în profunzime!

Nu este nevoie să încarci produsele într-o mașină și să le aduci la sediul nostru, pentru că noi ne prezentăm direct la ușa ta, cu tot ce este nevoie pentru o curățare ca la carte. Cu alte cuvinte, vei avea o curățătorie canapele și saltele la domiciliu, cu toate avantajele aferente!

Serviciile de curățare profesională la domiciliu pe care le asigurăm te scapă de toate aceste neplăceri. Noi putem curăța rapid saltelele și canapelele din toată locuința ta, iar tu vei avea garanția unui proces sigur pentru țesături, fără reziduuri și cu efecte benefice pe termen lung.  Folosim produse compatibile cu țesăturile, iar personalul nostru este specializat în acest tip de activitate.

Ce dăunători se află în țesătura canapelei tale?

Deși nu îi vezi cu ochiul liber, dăunătorii sunt prezenți în țesătura canapelei și a fotoliului care nu au fost curățate corespunzător în ultimele luni. Câteva semne care îți pot da de gândit sunt mirosul neplăcut și schimbarea culorii materialului. Iată ce se află, de fapt, în țesătura unei astfel de canapele:

Praf

Chiar dacă ștergi des praful, acesta pătrunde în profunzimea țesăturii canapelelor și fotoliilor din casă. Acumulările de praf din locuri greu accesibile pot reprezenta un adevărat pericol. Nu numai că provoacă miros neplăcut, dar pot favoriza apariția astmului și altor afecțiuni respiratorii;

Bacterii

Întreținerea canapelelor nu este tocmai ușoară, iar din cauza petelor, transpirației și umidității acestea pot deveni un mediu propice dezvoltării bacteriilor, care pot fi eliminate prin curățare profesională;

Fungi

Alte microorganisme care se dezvoltă în interiorul canapelei tale sunt fungii. Aceștia favorizeaza apariția infecțiilor fungice și sunt un pericol pentru sănătatea persoanelor care au deja sistemul imunitar slăbit;

Acarieni

Cu siguranță ai auzit deja de acarieni, creaturi minuscule care se hrănesc cu celule moarte ale pielii noastre. Aceste arahnide microscopice nu pot fi văzute cu ochiul liber și pot să agraveze simptomele persoanelor care suferă de astm sau care au alergii

Curatare canapele prin metoda Injectie-Extractie

Există câteva probleme pe care le poți întâmpina în curățarea manuală a canapelelor și fotoliilor de acasă și care pot fi rezolvate prin metoda profesională injecție-extracție:

 • Petele de alimente, băuturi sau grăsimi (în funcție de tipul petei, acestea pot fi curățate cu o eficiență de 60%-100%)
 • Murdărie
 • Miros neplăcut (aceasta este o problemă recurentă în locuințele unde există și animale de companie)
 • Praful
curatare canapele bucuresti si ilfov activeclean.ro
Pentru canapele din material textil, procedura de curățare profesională decurge astfel:
1.

Aspirăm suprafața textilă pentru a ne asigura că nu mai există impurități la exterior;

2.

Spălăm canapeaua folosind un aspirator profesional, ce funcționează după principiul injecție-extracție. Utilizăm un detergent special, care accelerează timpul de uscare a canapelei;

3.

Tapițeria canapelei este igienizată pentru eliminarea acarienilor, bacteriilor, fungilor și virusurilor.

firma de curatenie
Contactati-ne acum
+40 720 488 083
Firma de curatenie, activeclean
FAQ
Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri

Pentru curatariea unei canapele depinde in principal de dimensiunea acesteia. Pentru o canapea 2 locuri, timpul de curatare este de 1.5 ore.

Ne folosim de metoda de curatare injectie-extractie.

Metoda de curatare este una profesionala si nu aduce nimic negativ tesaturii sau structurii canapelei. Substantele de curatare folosite sunt de cea mai buna calitate.

Nu folosim solutii toxice sau care pot pune in pericol sanatatea. Folosim o solutie ecologica care curata si dezinfecteaza fara sa afecteze sanatatea membrilor familiei.

Timpul de uscare al canapelei poate varia intre 1-2 ore, in functie de cat timp a trebuit insistat pentru a elimina murdaria prezenta.

Plata se va face numerar sau prin transfer bancar.

Curatare canapele extensibile Bucuresti - ActiveClean.ro

Care sunt avantajele serviciului de curățare profesională canapele la domiciliu în București?

Curățare profesională a canapelei la domiciliu sau curățare manuală? Uite principalele avantaje de care te bucuri dacă alegi metoda profesională de curățare injecție-extracție pe care noi o utilizăm:

 • Țesătura este curățată și igienizată în profunzime;
 • Petele de cafea și alte lichide sunt eliminate;
 • Mirosurile neplăcute dispar;
 • Culoarea canapelei nu este afectată, ci reîmprospătată;
 • Țesătura canapelei rămâne intactă;
 • Canapeaua nu reține apă.

 

Dacă ai o canapea de piele, operațiunea de curățare
decurge astfel:
1.

Canapeaua este aspirată pentru a îndepărta orice impuritate de la exterior

2.

Pielea este curățată folosind produse destinate îngrijirii acestui tip de material;

3.

Aplicăm produse care hidratează pielea canapelei. La final, vei sesiza o diferență, canapeaua devenind mai plăcută la atingere.

Curatare canapele in Bucuresti - servicii profesionale la tine acasa

Programeaza online

Curatarea profesionala a canapelei tale cu ActiveClean

  Sau programare telefonica: +40 749 383 791
  Ultimele sfaturi despre curatenie
  Sfaturile ActiveClean
  De ce să optezi pentru serviciul de curățare profesională canapele_
  11 aprilie 2024
  De ce să apelezi la servicii de curățare profesională canapele la birou

  A avea o canapea curată la birou este mai mult decât o chestiune de estetică. Este o reflectare a valorilor și a profesionalismului companiei. În lumea afacerilor, prima impresie...

  Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024 - activeclean.ro
  5 februarie 2024
  Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024

  Începem acest articol prin a vă spune că dacă aveți nevoie de un serviciu optim pentru curățarea canapelelor din materiale textile cu rezultate excelente şi cu prețuri accesibile, sunteți...