Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

Firma de curatenie la domiciliu Bucuresti

Fie că locuiești la bloc sau la casă, e important să întreții curățenia pentru un mediu sănătos. Ritmul alert și rutina încărcată nu îți permit mereu să te ocupi de curățenie, mai ales atunci când vine vorba despre spălarea covoarelor, saltelelor și curățarea canapelei sau fotoliilor. 

Echipa noastră oferă servicii de curățenie la domiciliu și folosește tehnologii avansate, cu ajutorul cărora orice locuință este reîmprospătată. Acarienii, bacteriile și alte microorganisme dăunătoare sunt de domeniul trecutului atunci când iei decizia de a apela la servicii de curățenie profesională, pe care noi le prestăm în București și Ilfov. 

Pentru sănătatea, confortul și bunăstarea ta și a familiei tale, echipa noastră mizează pe curățarea și igienizarea în profunzime, folosind tehnologii și produse înalt calitative. După mai mulți ani de utilizare, covoarele și canapelele din locuință se degradează treptat, mai ales dacă nu sunt curățate periodic. Dacă și tu ai în casă astfel de obiecte, care au aspect învechit și pe care îți dorești să le reîmprospătezi, noi avem soluția!

Curatenie la domiciliu - alege serviciul de care ai nevoie​

Echipa ActiveClean îți asigură următoarele avantaje

Curățenia generală a unei case înseamnă efort și timp. Pe lângă asta, mai înseamna și folosirea unor echipamente și a unor produse speciale de curățare. De exemplu, dacă ai o canapea de piele trebuie să folosești produse destinate acestui tip de material. Pentru covoare, trebuie utilizate numai substanțe sigure, care nu provoacă iritații și care nu reprezintă un pericol nici pentru animalele de companie.

Tehnologii moderne de curățare

Metodele clasice de curățare a covoarelor și canapelelor nu mai satisfac cerințele actuale. De aceea, ActiveClean folosește produse profesionale și tehnologia modernă de injecție-extracție (soluția de curățare activă este introdusă în țesătură, care este tratată cu abur, după care murdăria este aspirată);

Servicii de curățenie la domiciliu

Oferim servicii de curățenie la tine acasă, pentru a nu mai fi nevoie să te deplasezi cu saltelele, covoarele, mochetele și/sau canapelele pe care le vrei curățate în profunzime;

Personal calificat

Din echipa noastră fac parte specialiști cu experiență în domeniul curățeniei, care au adoptat tehnologiile moderne și care folosesc numai produse calitative de curățare. Aceștia sunt pasionați de meseria pe care o practică și au misiunea de a transforma orice spațiu într-un mediu confortabil, propice unei stări bune de sănătate. Locuința este cea în care tu și familia ta petreceți cel mai mult timp, așa că lasă grija curățeniei pe seama profesioniștilor, care se vor ocupa de igienizarea în profunzime a casei tale.

De ce să optezi pentru servicii de curățenie la domiciliu?

Tot mai multe persoane se orientează către serviciile de curățenie la domiciliu. Care este motivul? Pe lângă lipsa de timp și ritmul de viață alert, oamenii pun tot mai mult preț pe sănătate și au devenit tot mai conștienți de pericolele care îi înconjoară chiar și acasă. Aici ne referim la bacteriile, virusurile și microorganismele dăunătoare ce rezultă din acumularea de praf și murdărie, pe care nu le poți vedea cu ochiul liber. 

Dacă tu sau un membru al familiei aveți alergii sau ați fost diagnosticați cu astm, curățenia devine cu atât mai mult o prioritate. Praful vă poate împiedica să vă odihniți corespunzător și vă poate agrava simptomele sau chiar provoca unele infecții respiratorii.

curatenie generala la domiciliu bucuresti, activeclean.ro
Curatare canapele extensibile Bucuresti - ActiveClean.ro
Uite câteva dintre motivele pentru care să apelezi la serviciile ActiveClean
 • Nu trebuie să mai investești în echipamente și produse profesionale de curățenie: unul dintre beneficiile principale ale serviciilor pe care le oferim este acela că venim la tine acasă cu echipamentele și produsele de care avem nevoie pentru a curăța saltelele, covoarele, canapelele și scaunele. Dispunem de soluții pentru diferite tipuri de țesături, care nu vor fi afectate, ci curățate în profunzime.
 • Obiectele centrale din locuința ta capătă un aspect reîmprospătat: canapeaua din livingul tău și-a pierdut intensitatea culorii din cauza prafului și a utilizării excesive? Aceste efecte pot fi rezolvate printr-o curățare profesională, în care folosim metoda revoluționară de injecție-extracție. Fie că ai o canapea din material textil sau de piele, rezultatul final va fi unul pe termen lung.
Programeaza online
Programeaza curatenia la domiciliu cu ActiveClean

  Sau programare telefonica: +40 749 383 791
  Ultimele sfaturi despre curatenie
  Sfaturile ActiveClean
  De ce să optezi pentru serviciul de curățare profesională canapele_
  11 aprilie 2024
  De ce să apelezi la servicii de curățare profesională canapele la birou

  A avea o canapea curată la birou este mai mult decât o chestiune de estetică. Este o reflectare a valorilor și a profesionalismului companiei. În lumea afacerilor, prima impresie...

  Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024 - activeclean.ro
  5 februarie 2024
  Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024

  Începem acest articol prin a vă spune că dacă aveți nevoie de un serviciu optim pentru curățarea canapelelor din materiale textile cu rezultate excelente şi cu prețuri accesibile, sunteți...