Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

Firma curatenie birouri in toate sectoarele din Bucuresti

Productivitatea și bunăstarea angajațiilor depind de mulți factori, unul dintre ei fiind ambientul în care își desfășoară activitatea. Aceștia au nevoie de lumină naturală și un spațiu curat pentru a lucra în tihnă și pentru a fi motivați. Igiena preventivă și curățenia periodică trebuie să reprezinte o prioritate în spațiul tău de birouri. 

Serviciile de curățenie de la ActiveClean se adresează inclusiv mediului business. Dacă ai o companie și activitatea se desfășoară fizic, la birou, este mai mult decât important să le asiguri angajaților tăi un mediu curat și sănătos. Experiența echipei de curățenie se reflectă în folosirea tehnologiilor moderne și în capacitatea de a transforma spațiul printr-o curățare completă. Produsele utilizate sunt menite să reducă la minim prezența alergenilor, prafului și bacteriilor pe care nu le poți vedea cu ochiul liber și care au un impact negativ asupra sănătății.

Orice antreprenor își dorește ca afacerea lui să aibă succes. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să le ofere angajaților un mediu plăcut de lucru și să facă o impresie bună vizitatorilor, fie că e vorba despre colaboratori sau potențiali parteneri de afaceri. Curățenia joacă un rol cheie la acest capitol, deoarece reflectă atenția la detalii și poate spune multe despre companie. Serviciile de curățenie devin o necesitate atât pentru confortul personalului, cât și pentru o imagine bună a companiei.

curatenie birouri Bucuresti, activeclean.ro
De ce să optezi pentru servicii profesionale de curățenie birouri?

Într-un fel sau altul, este necesar să menții curățenia la birou. A solicita angajaților să facă acest lucru nu este o idee bună, deoarece le poate afecta starea de spirit și productivitatea. De asemenea, pentru a face curățenie la birou sunt necesare echipamente și produse de curățare, în care nu orice firmă este dispusă să investească. Aceste probleme pot fi gestionate prin solicitarea serviciilor profesionale de curățenie pentru birouri, pe care le oferim în orice locație din București sau Ilfov. 

Serviciile de curățenie sunt o alegere inspirată, deoarece te ajută să economisești timp, efort și bani. Pe de o parte, este o dovadă a interesului față de bunăstarea angajaților, iar pe de altă parte o metodă eficientă de a asigura un mediul cât mai plăcut de lucru și de a stopa răspândirea bacteriilor.

Servicii curatenie birouri

Praful se acumulează foarte ușor, iar canapelele și covoarele pot deveni un adevărat cuib de microorganisme dăunătoare. Acarienii și bacteriile ascunse pot să favorizeze apariția unor infecții respiratorii și să agraveze simptomele unor afecțiuni, cum ar fi astmul. Prin metode profesionale de curățare, aceste obiecte sunt aspirate și curățate în profunzime. Uite de ce să alegi servicii de curățenie la birou:

Servicii personalizate

Fie că ai o afacere de dimensiuni mari sau mici, poți beneficia de o ofertă care se potrivește nevoilor tale. Știm cât de importantă este curățenia la birou, așa că am conceput planuri de curățenie dedicate business-urilor, în care am inclus servicii precum eliminarea deșeurilor, curățenia industrială, spălarea covoarelor etc.

Experiență

Cine se poate ocupa mai bine de curățenia unui spațiu de birouri decât profesioniști care au experiență în acest domeniu? Pregătirea specializată și pasiunea pentru curățenie sunt două calități ale echipei ActiveClean, care permit obținerea unor rezultate pe măsura așteptărilor la capitolul curățenie;

Flexibilitate

Avem un program de lucru flexibil și ne adaptăm nevoilor tale, în funcție de programul de lucru. Curățarea birourilor nu va interfera cu activitatea angajaților, iar produsele folosite nu sunt periculoase pentru sănătate.

Tehnologii avansate și echipamente moderne

Dacă apelezi la servicii profesionale de curățenie, vei face economii de resurse și efort, deoarece nu trebuie să investești în echipamente și produse speciale de curățare. Noi dispunem de toată aparatura și de soluțiile de care avem nevoie pentru a face spațiile de birouri să arate impecabil.

Ce alte avantaje obții dacă alegi servicii profesionale de curățenie pentru birouri?

Misiunea echipei noastre este de a răspunde eficient la nevoia de igienizare și curățare profundă a spațiilor de birouri. Printre avantajele pe care le bifăm se numără și următoarele:

 • Folosim produse de curățare specifice pentru fiecare tip de material/suprafață;
 • Eliminăm praful și murdăria din locurile greu accesibile;
 • Reîmprospătăm aspectul covoarelor și mochetelor;
 • Eliminăm deșeurile;
 • Curățăm spațiile greu accesibile;
 • Eliminăm bacteriile, acarienii și impuritățile.
curatenie birouri profesionala bucuresti activeclean
Contactează-ne pentru o programare și pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de curățenie!
Programeaza online
Programeaza curatenie birouri
cu ActiveClean

  Sau programare telefonica: +40 749 383 791
  Ultimele sfaturi despre curatenie
  Sfaturile ActiveClean
  De ce să optezi pentru serviciul de curățare profesională canapele_
  11 aprilie 2024
  De ce să apelezi la servicii de curățare profesională canapele la birou

  A avea o canapea curată la birou este mai mult decât o chestiune de estetică. Este o reflectare a valorilor și a profesionalismului companiei. În lumea afacerilor, prima impresie...

  Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024 - activeclean.ro
  5 februarie 2024
  Curățarea canapelelor din material textil la domiciliu, o necesitate și în 2024

  Începem acest articol prin a vă spune că dacă aveți nevoie de un serviciu optim pentru curățarea canapelelor din materiale textile cu rezultate excelente şi cu prețuri accesibile, sunteți...