Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

curățare profesională periodică a canapelei, activeclean.ro
4 martie 2023 ActiveClean Sfaturi curatenie

În orice locuință, canapeaua este unul dintre locurile preferate de toți ai casei. Pe canapea se vizionează filmele preferate, pe canapea se doarme somnul de după-amiază, pe canapea se petrece timp de calitate cu cei dragi. De aceea, pentru că este atât de utilizată, zi de zi, canapeaua devine ca un „magnet” pentru murdărie, microorganisme, mirosuri neplăcute, praf sau pete.

Nu toate persoanele dispun de resursele și de cunoștințele necesare pentru a curăța ca la carte un astfel de obiect de mobilier, și, din dorința de a face un lucru bun, poate, de fapt, să facă mai mult rău, deteriorând țesăturile, iar impuritățile vor rămâne nestingherite la locul lor.

Din fericire, există o soluție modernă și accesibilă: ActiveClean! Bagheta noastră magică nu este chiar magică, dar te va ajuta să scoți la lumină canapeaua veche, transformând-o într-o canapea care pare ca nouă!

Specialiștii noștri în curățenie la domiciliu lucrează cu materiale moderne și cu echipamente speciale pentru curățarea canapelelor – aceasta este rețeta noastră pentru o curățare eficientă, rapidă și cu multiple avantaje!c

În continuare, îți prezentăm câteva dintre avantajele pe care le vei obține în momentul în care ne contactezi pentru curățarea profesională a canapelei din livingul sau din sufrageria ta!

Curățenia profesională se realizează în profunzime și este mai eficientă

Noi cei de la ActiveClean investim constant în soluții performante pentru a ne îmbunătăți calitatea serviciilor, iar acest lucru înseamnă că echipamentele și produsele pe care le folosim fac ca procesul de curățare să fie mult mai rapid și mai eficient decât o curățare manuală, realizată acasă, de către persoane care nu au experiență sau o pregătire în domeniu.

Poți prelungi durata de viață a canapelei

Uzura canapelei este influențată foarte mult de modul cum aceasta este întreținută. Printr-o curățare amănunțită, folosind produsele adecvate, care protejează țesăturile și elimină impuritățile, durata de viață a canapelei va fi îmbunătățită.

Un mediu sigur pentru sănătatea membrilor familiei

Știm că îți dorești ce este mai bine pentru familia ta, iar unul dintre lucrurile cele mai importante este sănătatea. Poți contribui la îmbunătățirea calității mediului interior printr-o curățare profesională. Având în vedere că în canapea se pot aduna bacterii, acarieni, alergeni, praf, mirosuri neplăcute, condițiile de siguranță sanitară sunt destul de precare, putând duce la infecții respiratorii sau probleme cutanate. Curățarea în profunzime elimină toate aceste neplăceri, aducând un plus de confort și securitate, din punct de vedere al sănătății, mai ales în cazul în care în locuință se află copii sau bătrâni.

Timp mai mult pentru tine

Oamenii sunt din ce în ce mai ocupați, iar petrecerea timpului împreună cu cei dragi devine tot mai scurt. Prioritizează-ți activitățile și alege să aloci mai multă importanță plăcerilor personale și familiei, decât să petreci timp prețios ștergând, spălând sau aspirând canapeaua. Lasă specialiștii noștri să facă asta pentru tine, în timp ce ieși în parc cu copiii, savurezi o cafea sau te uiți la programul TV preferat, în ziua ta liberă!

În concluzie, ActiveClean te ajută să redai canapelei aspectul de nou și curat din prima zi! Dispunem de personal, aparatură și produse profesionale pentru curățare canapele la domiciliu, eficient și cu multiple avantaje pentru întreaga familie!

Distribuire:
ActiveClean

Lasa un comentariu

    Formular programare online curatenie