Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

Curatare canapele extensibile Bucuresti - ActiveClean.ro
ActiveClean.ro

Tinem departe murdaria din casa ta!

De peste 2 ani, ActiveClean este una dintre cele mai apreciate și respectate firme de curățenie profesională din București și Ilfov, recunoscută pentru serviciile de calitate, personalizate în funcție de fiecare client și pentru atenția la detalii pe care o acordă fiecărui proiect în parte.

Contăm pe o echipă alcătuită din profesioniști cu experiență, oameni care iubesc curățenia și care au o adevărată pasiune pentru a transforma orice spațiu într-o zonă de confort, în care grija pentru ordine, curățenie și igienă să nu mai constituie un stres. Suntem conștienți că ritmul alert al vieții cotidiene, multitudinea de responsabilități ale omului modern duc la imposibilitatea de a acorda atenția cuvenită curățeniei din locuințe, birouri sau mașini, aspect care generează disconfort și afectează calitatea activităților zilnice și chiar sănătatea oamenilor.

De aceea, ActiveClean este firma pe care poți conta oricând pentru o curățenie în profunzime și pentru igienizarea temeinică a spațiului în care îți petreci mare parte din existență.

Testimoniale
Ce spun clientii nostri

Pentru a pastra curatenia in casa, am apelat la ActiveClean pentru a imbunatati copiilor un mediul de viata. Multumesc echipei prompte si profestioniste, pentru rapiditatea cu care ne serveste mereu.

Carmen Popescu

Am apelat in trecut la multe firme de curatenie, dar cunoscand echipa ActiveClean acum stiu ca ma pot baza pe un partener de incredere cand vine vorba de curatarea canapelelor. Curatenia in apartament este esentiala cand locuiesti la bloc. Va multumesc!

Marian A.