Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

Cum să le cureți în profunzime și să purifici aerul din locuință - activeclean.ro
12 iunie 2023 ActiveClean Sfaturi curatenie

În ultimii ani, mochetele au revenit în atenția românilor, fiind tot mai preferate pentru pardoselile din case și apartamente. Motivele care îi determină pe oameni să le ia în considerare, mai ales când în familie a apărut un copil, sunt numeroase.

După un timp, însă, oricât ai aspira și îngriji mochetele, ele pot căpăta un aspect uzat. De vină pentru această neplăcere poate fi murdăria care pătrunde adânc în fibra mochetei. Vestea bună este că poți face ca mocheta să-și recapete strălucirea și frumusețea și, în plus, calitatea aerului din încăpere să se îmbunătățească. Soluția este să apelezi la o firmă de curățat covoare, care dispune de dispozitivele necesare și de produsele de curățare adecvate astfel încât să scoată la lumină mochetele și covoarele. ActiveClean poate face treaba în locul tău, iar tu te poți concentra pe lucrurile care contează pentru tine.

De ce să optezi pentru mochete în casă sau apartament

De ce să optezi pentru mochete în casă sau apartament - activeclean.ro

Mochetele sunt o alegere bună pentru case și apartamente din mai multe motive. În primul rând, ele oferă o senzație plăcută sub picioare și un aspect cald și primitor. După cum știi, podeaua laminată sau gresia sunt destul de reci, iar acest lucru poate fi neplăcut, mai ales pentru bebelușii și copiii ce petrec mult timp pe podea jucându-se. În schimb, mocheta poate oferi izolare termică și un confort sporit în orice încăpere.

Un alt avantaj important al mochetelor îl reprezintă siguranța. Suprafața mochetei oferă o aderență bună, spre deosebire de podelele din parchet sau gresie, care pot fi destul de alunecoase. Din acest motiv, mochetele sunt ideale pentru casele în care sunt copii mici, dar și pentru locuințele persoanelor în etate, reducându-se considerabil riscul de alunecări și accidente.

Totodată, o mochetă absoarbe sunetele și reduce astfel zgomotul dintr-o încăpere, fiind o soluție excelentă, din acest punct de vedere, pentru apartamentele din blocurile aglomerate. Alte motive pentru care oamenii optează pentru mochete ar fi: acoperirea imperfecțiunilor podelelor, păstrarea căldurii în timpul iernii, varietatea de modele, texturi și culori. În plus, este ușor de curățat mocheta, contrar temerilor manifestate în trecut. Acum, există soluții profesionale pentru a face mochetele să se mențină frumoase și igienice.

Cum poți face mochetele să arate ca noi tot timpul

Cum poți face mochetele să arate ca noi tot timpul - activeclean.ro

Cu timpul, mochetele pot acumula murdărie și pete ce nu pot fi îndepărtate prin curățenia obișnuită. Acest lucru aduce de multe ori mâhnire și frustrare în sufletul celor cărora depun eforturi să le îngrijească și să le mențină în cele mai bune condiții.

Îngrijirea profesională a mochetelor este necesară în majoritatea cazurilor și îți vom explica în continuare și de ce este indicat să soliciți ajutorul specialiștilor în curățare mocheta la domiciliu.

Mochetele se pot păta în diverse moduri: prin traficul intens, prin vărsarea de lichide și alimente, din cauza acumulării de praf, din cauza animalelor de companie etc. Particulele mici de praf și murdărie se impregnează în fibrele mochetei și sunt dificil de îndepărtat prin curățarea obișnuită și aspirare.

Îngrijirea profesională implică utilizarea unor echipamente specializate și a unor soluții eficiente și puternice de curățare, care extrag și elimină complet murdăria, petele, praful și alergenii încorporați în fibrele mochetei. Astfel, mochetele își recapătă aspectul inițial și culorile vii, aducând spațiului un aspect de proaspăt, nou și bine întreținut.

Principiul de curățare utilizat de ActiveClean este cel de injecție-extracție, o tehnologie care este considerată una dintre cele mai eficiente la ora actuală pentru curățarea mochetelor. Aceasta presupune următorii pași: injectarea soluției din detergent și apă, pentru desprinderea murdăriei și a reziduurilor, lăsarea soluției să acționeze și extracția soluției și a murdăriei, prin intermediul unui echipament cu o putere de aspirație puternică. Urmează clătirea și uscarea, iar mocheta va arăta ca nouă.

De ce e important să ne contactezi pentru spălat mocheta la domiciliu

Poți opta pentru ActiveClean pentru spălat mocheta la domiciliu și vei obține mai multe beneficii:

Curățenie „lună” fără niciun efort din partea ta
Îți oferim posibilitatea de a avea o mochetă curată și igienică fără să fie nevoie să te deplasezi, pentru că ActiveClean vine la tine acasă. În timp ce profesioniștii noștri în curățenie curăță mochetele și covoarele din casa sau apartamentul tău, te poți relaxa sau desfășura activitățile obișnuite: să lucrezi, să te ocupi de copii, să gătești. Lasă grija curățeniei în seama noastră și bucură-te de momente neprețuite câștigate doar pentru tine și familia ta!

Mochetele își recapătă frumusețea și strălucirea
Pentru a face mochetele să strălucească din nou, a-și recăpăta intensitatea culorilor și frumusețea de la început, folosim echipamente și produse de calitate superioară. Soluțiile și detergenții utilizați sunt inofensivi pentru oameni și animalele de companie, dar au un scop bine determinat: curățarea în profunzime și redarea frumuseții țesăturilor. O mochetă astfel curățată va arăta ca nouă și va aduce spațiului un plus de farmec.

Protecție împotriva deteriorării și uzurii
Prin îngrijirea profesională a mochetelor, le oferi șansa la o viață mai îndelungată. Curățarea și întreținerea regulată le mențin structura și rezistența fibrelor, iar acest lucru va reduce riscul de degradare prematură și de înlocuire a lor. Din acest motiv, poți valorifica pe termen lung investiția inițială în mochetă.

Menținerea unui mediu sănătos
În fibrele mochetei se pot acumula bacterii și microbi care sunt periculoși pentru sănătate: acarieni, bacterii, fungi și mucegaiuri, virusuri. Pentru că mochetele pot reține umiditatea, ele pot crea un mediu propice pentru dezvoltarea microorganismelor, dar curățând în profunzime mocheta, vei întrerupe acțiunea și perpetuarea acestora, menținând un mediu mai sănătos în propria locuință.

De ce e important să ne contactezi pentru spălat mocheta la domiciliu

Așadar, apelează la profesioniștii în curățenie domiciliu București pentru a te bucura de un spațiu curat, igienizat și sănătos.

Îngrijirea profesională a mochetei este esențială pentru menținerea unui aspect impecabil și pentru păstrarea sa în bune condiții pe termen lung. Pe lângă faptul că vei scăpa de murdărie, pete, praf, părul de animale, vei îndepărta și microorganismele nocive, care pun în pericol sănătatea tuturor membrilor familiei, menținând un mediu sigur și sănătos.

Sursa Imagini: unsplash.com

ActiveClean

    Formular programare online curatenie