Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

curatenie birouri in Bucuresti si Ilfov activeclean.ro
11 mai 2023 ActiveClean Sfaturi curatenie

Angajații care vin zi de zi la serviciu au nevoie de un mediu curat și igienizat în care să-și desfășoare activitatea. Acest lucru este benefic atât pentru sănătatea lor, cât și pentru a lucra mai cu spor și a fi mai motivați.

Un studiu realizat de Universitatea de Stat din San Diego a arătat ca într-un birou trăiesc, în mod normal, peste 500 de specii de bacterii și că pentru fiecare metru cub de aer există până la un miliard de bacterii. Acestea sunt aduse din mediul exterior, pe haine, pe pantofi, prin mâinile murdare și chiar de către persoanele care vin la serviciu cu boli infecțioase, uneori fără să știe că sunt purtătoare de bacterii sau virusuri.

Pentru mediul de afaceri, absenteismul din motive de boală poate fi o reală provocare. O modalitate cheie de a reduce această problemă și de a opri o eventuală epidemie la birou este curățarea și igienizarea în mod regulat a tuturor suprafețelor de la locul de muncă.

Contactează-ne și venim la sediul firmei tale, pentru a efectua o curățenie impecabilă în birouri, în toalete, în spațiile de luat masa sau de socializare. Asiguram curățenie birouri București Ilfov, fiind specializați în curățarea profesională a tuturor spațiilor și obiectelor de mobilier.

De ce să contactezi o firmă profesională de curățenie birouri

De ce să contactezi o firmă profesională de curățenie birouri - activeclean.ro

Pentru a te ajuta să înțelegi de ce ai nevoie de serviciile unei firme curățenie birouri București dacă ai un spațiu de birouri, îți spunem ce facem noi și cu ce putem veni în ajutorul tău.

Firma noastră dispune de personal specializat în curățenie, dar și de echipamente și produse profesionale, care pot face „să strălucească” orice spațiu. Ne desfășurăm activitatea în București și Ilfov, unde aducem în spațiile de business și în cele rezidențiale un plus de confort.

În spațiile de birouri se poate acumula multă murdărie, dar specialiștii noștri pot asigura o curățenie amănunțită pentru a menține biroul frumos și ordonat. Iată cum te putem ajuta să ai un birou ca nou în fiecare zi:

  • Curățarea birourilor și a suprafețelor de lucru – pentru că angajații petrec mult timp dintr-o zi în aceste locuri, se acumulează praf, urme de mâini, murdărie și pete, precum și resturi alimentare, hârtii sau ambalaje. De aceea, este nevoie de o „mână” experimentată care să lase totul curat și igienizat în urma sa.
  • Curățarea podelelor și a covoarelor – din cauza traficului destul de intens din birouri, podelele și eventual covoarele se pot murdări foarte ușor. Te ajutăm aspirând murdăria și spălând podelele cu produse profesionale.
  • Curățarea băilor și a toaletelor – într-o baie se adună destul de ușor bacterii și murdărie, când este folosită la comun. Pete pe oglinzi, chiuvete murdare, toalete care sunt o sursă de îmbolnăvire – toate acestea nu mai reprezintă un risc pentru sănătate, datorită profesioniștilor noștri în curățenie.
  • Curățarea bucătăriei și a spațiilor de luat masa – în spațiile care sunt destinate încălzirii sau preparării alimentelor, precum și în cele de servire a mesei se pot acumula resturi alimentare, murdărie, pete. Poate fi dificil și ineficient, din punct de vedere al productivității muncii, ca angajații să se preocupe de curățenie, ignorând sarcinile lor. De aceea, firma noastră este tot ce ai nevoie pentru a menține biroul în cele mai bune condiții.

Pe lângă curățenia de la birou, firma noastră oferă și un serviciu de curățenie la domiciliu. Avem peste doi ani de activitate în curățenia profesională, timp în care ne-am remarcat pe piață prin serviciile de calitate superioare, printre care amintim: curățare canapele, spălarea mochetelor și a covoarelor, curățarea saltelelor de pat, a apartamentelor, a caselor si a tapițeriei auto.

În domeniul business, am venit cu soluții complete de curățare și igienizare, pentru a le oferi oamenilor un mediu curat și perfect igienizat în care să lucreze și să se mențină sănătoși, departe de praf și microorganisme nocive, care facilitează apariția infecțiilor sau a virozelor.

Cât de importantă este curățenia la serviciu?

Cât de importantă este curățenia la serviciu - activeclean.ro

Curățenia bine realizată este crucială pentru desfășurarea în bune condiții a activității profesionale. Iată câteva dintre beneficiile pe care le aduce:

  • Sănătatea și bunăstarea fiecărui angajat

Un mediu de lucru curat și igienic este un mediu de lucru în care nu există praf, alergeni sau bacterii. Mai ales în birourile aglomerate, unde își desfășoară activitatea mai multe persoane, este absolut necesară curățenia frecventă. În acest fel se poate reduce absenteismul de la locul de muncă,  angajații fiind mai sănătoși. Frecvența cu care se poate realiza curățenia amănunțită la serviciu variază, așadar, în funcție de numărul de angajați, de dimensiunea spațiului și de tipul de activități care se desfășoară, aceasta fiind necesară uneori zilnic, alteori săptămânal, lunar sau pe sezon.

  • Productivitatea crește

Un birou curat și bine organizat, care optează pentru serviciile noastre de curățenie birouri București, poate influența în bine productivitatea angajaților. Multe persoane funcționează mai eficient dacă spațiul de lucru este ordonat și curat, putându-se concentra mai bine și chiar fiind mai puțin stresate.

  • Păstrarea în condiții bune a mobilierului și echipamentelor

Un alt motiv pentru care curățenia profesională este utilă îl reprezintă faptul că poate prelungi durata de viață a echipamentelor și a mobilierului din birouri. Ștergerea calculatoarelor și laptopurilor le ajută să se mențină în bune condiții și să nu se deterioreze din cauza mizeriei și a prafului.

  • Impresie favorabilă în fața partenerilor de afaceri

Pentru multe afaceri, întâlnirile și discuțiile cu partenerii sau clienții se desfășoară în propriul spațiu. Dacă întregul birou este curat și bine pus la punct, acest aspect va transmite o imagine pozitivă asupra afacerii și va crea, deci, o impresie favorabilă în fața tuturor celor care îi trec pragul.

În concluzie, poți menține un loc curat, care elimină absenteismul la locul de muncă din motive de boală, și asigură un mediu propice productivității și stării de bine contactând firma noastră. Noi iubim curățenia și dispunem de echipamentele și produsele necesare cu care să curățăm orice spațiu, de la cel de birouri, la bucătării, săli de luat masa, toalete sau spații de socializare. Alege să le pui la dispoziție angajaților și partenerilor un  spațiu curat și igienizat, în care se lucrează mai cu spor și, cel mai important, cu voie bună.

Puteti afla mai multe despre serviciile noastre de curatenie la domiciliu accesand urmatorul articol din blogul nostru.

ActiveClean

    Formular programare online curatenie