Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

servicii firma de curatenie activeclean.ro
1 mai 2023 ActiveClean Sfaturi curatenie

O firmă de curățenie este o afacere care oferă servicii de curățenie și întreținere pentru clădiri comerciale, instituții publice, case, apartamente și alte locații. Aceste servicii pot include curățarea întregii locuințe, a birourilor, a sălilor de conferință, a băilor, a ferestrelor, a podelelor, a mochetelor și alte activități de curățare și întreținere. O firmă de curățenie poate oferi, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi curățarea după renovări, acelea de spălare mochete și covoare, curățarea tapițeriilor, curatarea canapelelor, curățarea exterioară a clădirilor și multe altele.

Pentru a fi eficientă și competitivă, o firmă de curățenie trebuie să aibă o echipă bine pregătită și cu experiență, precum și echipamente și produse de curățare de înaltă calitate. De asemenea, trebuie să aibă abilitatea de a oferi servicii personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client.

Dacă până aici nu te-am convins, în cele ce urmează îți vom spune de ce ar trebui să faci curățenie generală la domiciliu cu o firmă.

curatenie domiciliu activeclean

Ce implică curățenia generală la domiciliu realizată de o firmă de curățenie

Curățenia generală realizată de o firmă de curățenie la domiciliu implică o serie de procese care vizează curățarea și igienizarea întregii locuințe. În general, curățenia generală se efectuează în mod regulat, la intervale de timp prestabilite, pentru a menține locuința curată și igienică. Înainte de începerea procesului de curățare, echipa de curățenie va efectua o evaluare a locuinței pentru a determina gradul de murdărie și a identifica zonele care necesită o atenție specială.

Deși nu îți spunem nimic nou, de obicei, curățenia generală implică următoarele procese: aspirarea și spălarea podelelor, curățarea suprafețelor și a mobilierului, curățarea bucătăriei și a băii, curățarea ferestrelor și a draperiilor, aspirarea covoarelor și a mochetelor, îndepărtarea prafului și a murdăriei de pe pereți, curatare saltea pat precum și alte servicii specifice, în funcție de nevoile locuinței. În timpul procesului de curățare, se vor folosi soluții și produse de curățare profesionale, care sunt sigure și eficiente în îndepărtarea murdăriei și a petelor. De asemenea, echipa va avea la dispoziție echipamente specializate, precum aspiratoare, mopuri și instrumente de curățare, pentru a obține cele mai bune rezultate.

În final, echipa de curățenie va verifica fiecare cameră în parte pentru a se asigura că a fost curățată în mod corespunzător și că nu au rămas pete sau murdărie. Este important să menționăm că o curățenie generală efectuată de o firmă de curățenie specializată, așa cum este și activeclean.ro, poate fi benefică pentru oricine dorește să mențină o locuință curată și igienică, fără a fi nevoie să petreacă timp și energie în efectuarea acesteia singur.

Să și detaliem serviciile pe care le putem oferi!

Curatarea saltelelor

Efectuarea serviciului de curățare saltele la domiciliu este o operațiune importantă pentru menținerea unui mediu sănătos în dormitor. Saltelele sunt expuse zilnic la transpirație, murdărie, praf și bacterii, astfel încât curățarea lor regulată este esențială pentru a preveni dezvoltarea alergiilor și a altor probleme de sănătate. Procesul de curățare a saltelelor începe cu o evaluare atentă a stării acestora, pentru a identifica zonele cu pete, murdărie sau alte probleme. În funcție de nivelul de murdărie, personalul firmei de curățenie va decide ce metode și soluții de curățare să folosească.

O parte importantă a procesului este aspirarea saltelelor pentru a elimina praf, murdărie și alte particule. Aceasta se face cu ajutorul unui aspirator puternic, care poate ajunge la fiecare colț al saltelei. În continuare, personalul firmei de curățenie va trata petele cu soluții speciale de curățare, pentru a le elimina în mod eficient. După aceea, saltelele sunt curățate cu abur, o metodă de curățare care utilizează aburul fierbinte pentru a descompune murdăria și bacteriile, și apoi le aspiră. De asemenea, după curățarea saltelelor, acestea pot fi deodorizate pentru a elimina orice miros neplăcut. În final, saltelele trebuie lăsate să se usuce complet înainte de a fi utilizate din nou.

Serviciul de curățarea saltele de către o firmă de curățenie este un proces esențial pentru menținerea unui mediu sănătos și curat în dormitor. O curățare regulată a saltelelor poate prelungi durata lor de viață și poate preveni dezvoltarea alergiilor și a altor probleme de sănătate. Este recomandat ca saltelele să fie curățate la fiecare 6-12 luni pentru a prelungi durata lor de viață și pentru a menține un mediu curat și sănătos.

Curatarea mochetelor

Serviciul de curățare mochete de către o firmă de curățenie implică mai mult decât simpla aspirare sau ștergere a suprafeței. Este un proces care necesită cunoștințe specializate și echipamente profesionale pentru a îndepărta murdăria și petele adânc în fibra mochetei/covorului. În primul rând, o firmă de curățenie va efectua o evaluare a mochetei pentru a determina tipul de material din care este fabricată și gradul de murdărie. Acest lucru va ajuta la stabilirea metodei optime de curățare și a soluțiilor de curățare necesare.

În funcție de nivelul de murdărie și de tipul de material, curățarea mochetelor poate fi realizată prin metoda de spălare cu apă caldă sau prin metoda de curățare uscată. Pentru spălarea cu apă caldă, va fi umezită și apoi curățată cu soluții de curățare speciale pentru a îndepărta murdăria și petele. Pentru curățarea uscată, se folosesc soluții speciale de curățare care sunt pulverizate și apoi absorbite împreună cu murdăria cu ajutorul unei mașini speciale. După curățare, mocheta va fi lăsată să se usuce complet, iar apoi va fi aspirată din nou pentru a elimina orice urmă de murdărie sau soluție de curățare rămasă.

curatarea canapelelor la domiciliu, activeclean.ro

Curatarea canapelelor

Curățarea canapelelor de către o firmă implică o serie de procese și etape care trebuie respectate pentru a obține rezultate optime. În primul rând, trebuie efectuată o evaluare a canapelei pentru a determina tipul de material și gradul de murdărie. În funcție de acestea, se alege soluția de curățare adecvată și se planifică programarea pentru serviciul de curățare.

În ziua programată, echipa de curățare va ajunge la locația dorită, dotată cu toate echipamentele și soluțiile necesare pentru a efectua curățarea. În general, se începe prin aspirarea canapelei pentru a elimina particulele de praf și alte reziduuri mari. După aceea, se aplică soluția de curățare pe canapea, urmată de o periere atentă pentru a îndepărta petele și murdăria încăpățânată. Uneori este necesară utilizarea de echipamente speciale pentru a curăța zonele greu accesibile.

După curățarea canapelei, se lasă să se usuce natural sau cu ajutorul unui ventilator, depinzând de condițiile de mediu. În cazul în care canapeaua necesită o protecție suplimentară împotriva petelor și murdăriei, se poate aplica un strat de impermeabilizare. În cele din urmă, echipa va face o ultimă verificare a canapelei pentru a se asigura că este curată și că toate petele au fost îndepărtate.

În concluzie, curățenia generală la domiciliu realizată de o firmă de curățenie poate fi o soluție excelentă pentru cei care doresc să aibă o locuință curată și igienică fără a petrece timp și energie în efectuarea acesteia.

Va recomandam sa lecturati si articolul legat de alegerea canapelelor si importanta curatarii acestora periodic de catre o firma specializata in curatarea canapelelor la domiciliu!

ActiveClean

    Formular programare online curatenie