Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

copii-iubind-joaca-pe-canapea-activeclean
31 august 2023 ActiveClean Sfaturi curatenie

Copiii îți îmbogățesc existența, aducând bucuria și vitalitatea lor în familie și în locuință. Este ușor de recunoscut o casă în care trăiesc copii mici. Oricât de ordonat ai fi ca părinte și oricât de mult ai ține la mobilierul și covoarele tale impecabile, pur și simplu te simți depășit/-ă. Dragostea și veselia vin la pachet cu adunatul a zeci de jucării, cu ștersul mobilei și al obiectelor lucioase de mânuțe, al gresiei de urme de mâncare, lapte sau suc. Ce te faci însă când murdăria afectează canapeaua și sofaua textilă a acesteia, pătrunzând în fibrele țesăturii?

copil-jucandu-se-pe-o-canapea-curata-activeclean

Indiferent cât de mult te-ai strădui să ștergi, urmele rămân și se accentueaza prin alte incidente cauzate de cei mici. Avantajul de a locui în Capitală sau în apropierea acesteia este că poți să apelezi cu încredere la servicii de curățare canapele la domiciliu București.

Specialiștii firmei de curățenie se vor deplasa la locuința ta și vor face canapeaua să arate ca nouă, scutindu-te de efortul financiar de a achiziționa o altă canapea sau de a schimba tapițeria. Alegi astfel cea mai rentabilă și eficientă soluție prin care canapeaua își recapătă aspectul îngrijit și curățenia, fără urme, fără deteriorarea țesăturii și fără produse toxice folosite în procesul de igienizare și înlăturare a petelor și murdăriei.

Cum poate să afecteze murdăria din canapea sănătatea copiilor?

specialist-curatare-canapele-domiciliu-bucuresti

Dacă apelezi la curățare canapea în București, trebuie să știi că nu este nevoie să te preocupi de transportul ei la sediul de lucru al firmei de curățenie profesională. Specialiștii în curățenie se vor deplasa la adresa ta și vor veni echipați cu toate instrumentele și produsele necesare. Procesul de curățare se desfășoară rapid și eficient, în timp ce tu poți să îi atragi pe copii într-un joc sau poți ieși la o scurtă plimbare în aer liber cu ei.

Se folosește o metodă inovatoare și deosebit de eficientă în îndepărtarea murdăriei, a prafului și în igienizarea țesăturii. Tehnica se numește injecție-extracție și presupune folosirea unui dispozitiv special. Produsul de curățat este mai întâi injectat în sofaua canapelei, lăsat să acționeze, apoi extras cu ajutorul unui aspirator performant, care absoarbe atât lichidul folosit, cât și murdăria și praful din structura canapelei. Procedeul se repetă de câte ori este nevoie, până la curățarea completă a tesăturii. Culoarea lichidului extras îți poate da un indiciu despre cât de murdară poate fi o canapea și la ce pericole sunt expuși copiii care se joacă zilnic urcându-se pe ea.

Avantajul metodei de curățare prin injecție-extracție este acela că rezultatele nu se rezumă doar la curățarea suprafeței canapelei, ci și la igienizarea în profunzime, deci, pe lângă aspectul de nou, poți spune adio bacteriilor, fungilor, acarienilor și prafului din sofa. Dispar totodată și mirosurile neplăcute, aspect care apar adesea după pătarea canapelei cu alimente în mod repetat sau în casele cu animale de companie.

După curățare, poți folosi canapeaua în scurt timp

procedura-curatare-canapele-injectie-extractie-activeclean

Multe persoane care vor să apeleze la curățarea profesională a canapelei amână procesul până la un moment în care, imediat după plecarea specialiștilor firmei de curățenie, vor merge într-o excursie sau concediu, pentru a nu fi perturbați de imposibilitatea de a folosi canapeaua pentru un timp.

Nu este cazul la curățarea canapelei prin injecție-extracție, întrucât, odată cu murdăria, praful și substanțele de curătare folosite, aspiratorul performant extrage și umezeala din țesătură. Astfel, în funcție de cât de mult s-a insistat asupra curățării, canapeaua poate fi mai uscată sau mai umedă, însă vei putea să o folosești după numai două ore. Poți merge în parc cu copiii și, la întoarcere, vei găsi canapeaua gata de folosit, curată și igienizată, arătând ca nouă. Îi poți impulsiona pe cei mici să fie mai responsabili și să păstreze curățenia.

Viața de familie atunci când copiii sunt mici poate fi mai ușoară și mai sănătoasă dacă apelezi la soluții profesionale de curățare a locuiței, la curățarea canapelei pentru îndepărtarea petelor de murdărie, a prafului, bacteriilor, fungilor și acarienilor, periculoase pentru sănătatea persoanelor sensibile. Poți apela cu încredere la curățarea canapelei la domiciliu prin inducție-extracție, proces datorită căruia de vei bucura de o canapea cu aspect de nou, pe care o vei putea folosi din nou în cel mai scurt timp.

Distribuire:
ActiveClean

Lasa un comentariu

    Formular programare online curatenie