Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

Sporește confortul apartamentului tău apelând la o firmă de curățenie la domiciliu
26 iunie 2023 ActiveClean Sfaturi curatenie

Nu ai nevoie de un palat sau de o casă mare pentru a te simți bine în propria locuință. Construirea acestora implică cheltuieli enorme, iar întreținerea, de la plata utilităților și până la curățenia zilnică, poate fi o adevărată corvoadă. Îți poți crea un cuib confortabil și într-un apartament mic sau într-o garsonieră câtă vreme știi să profiți din plin de spațiul disponibil, să îți pui amprenta personalității și să te simți acasă.

Sunt numeroase moduri prin care poți spori confortul unui apartament, printre care stilul de design interior, mobilierul ales, evitarea supraaglomerării cu obiecte și crearea de spații pentru relaxare și activitățile care te pasionează. Acestea se pot realiza în timp, ajungând la forma cea mai potrivită sufletului tău în mod firesc și adaptând camerele zi de zi modului tău de viață.

Un aspect esențial însă este păstrarea curățeniei în interiorul apartamentului, de care te poți ocupa zilnic, și, periodic, te poate ajuta o firmă de curățenie la domiciliu, pentru o curățare și o igienizare în profunzime. Profesioniștii curățeniei acoperă și sarcini pe care tu nu le poți îndeplini, neavând nici instrumentarul și nici timpul necesare, cum ar fi curățarea saltelelor de pat, a canapelelor, a covoarelor și mochetelor chiar la tine acasă.

Ce poate face pentru apartamentul tău o firmă de curățenie la domiciliu?

Ce poate face pentru apartamentul tau o firma de curatenie la domiciliu

Te confrunți, precum majoritatea oamenilor care locuiesc la bloc, cu dimensiunile mici ale camerelor și cu lipsa spațiilor de depozitare. În timp, acumulezi în apartament o mulțime de obiecte, funcționale sau decorative, care aglomerează locuința. Cadouri, moșteniri, achiziții proprii se îngrămădesc și fac tot mai dificilă curățenia în apartament. Trebuie să le muți, să le așezi la loc și acest lucru îți ocupă uneori mai mult timp decât curățenia în sine. Iar timpul este, desigur, cel mai mare dușman al tău, pentru că nu se oprește din goana lui, nu poți ține pasul cu el și nu îți poți încadra toate activitățile și proiectele pe care ți le-ai propus într-un anumit interval.

Pentru o firmă de curățenie, lucrurile sunt însă diferite. Noi ne facem timp pentru orice sarcini care implică igienizarea și curățenia apartamentelor și birourilor, astfel încât tu să îți vezi liniștit/-ă de agenda ta aglomerată sau să te relaxezi. Specialiștii în curățenie de la ActiveClean se deplasează la locuința ta și se ocupă de tot ce ai lăsat restant în apartament, de colțurile pe care s-a așternut praful, de suprafețe lipsite de strălucire, de saltele de pat care au devenit nesănătoase, de canapele care depozitează murdărie, praf și acarieni și de covoare și mochete care au acumulat povara unor microorganisme dăunătoare sănătății, pete și scame între firele lor.

Pentru curatarea canapelelor la domiciliu sau curatarea saltelelor noi folosim metoda de curatare prin injectie-extractie, astfel canapea poate arăta ca nouă, fără petele și murdăria acumulate în luni sau ani de folosință. Iar lucrul acesta aduce cu sine o imagine mai proaspătă a camerei și un confort sporit în timp ce urmărești serialele preferate sau stai la un pahar de vin cu partenerul sau la o discuție cu prietenii sau rudele.

Covorul din sufragerie a devenit atât de îmbâcsit și de lipsit de culoare încât te gândești să îl schimbi? Așteaptă să vezi ce pot obține profesioniștii în curățenie folosind echipamente specializate și produse de curățat eficiente, înainte de a-l arunca și a cumpăra altul! Redăm viață covorului și mochetei, readucându-le strălucirea și textura pufoasă, fără a afecta țesătura și fără a răspândi substanțe toxice în cameră.

Curatarea saltelelor la domiciliu prin tetoda injectie extracte activeclean

Te-ai gândit câte pericole pentru sănătate ascunde o saltea necurățată, câte bacterii, fungi și acarieni depozitează în structura sa și în țesătura de la suprafață? Afecțiuni ale pielii sau alergii respiratorii pot fi declanșate sau agravate de dormitul pe o saltea murdară. Vei constata diferența după curățare. Este foarte probabil să experimentezi un somn mai odihnitor. Pe lângă înlăturarea mirosurilor, petelor și a murdăriei, se face o igienizare în profunzime cu metode inovatoare, prin care nu numai stratul de la suprafață este curățat, ci și interiorul saltelei.

Te obișnuiești zi de zi cu lucrurile uzate și lipsite de strălucire și nu mai realizezi cât pot fi de murdare și de terne. După curățenia generală, după un spălat saltea pat sau curățare a canapelei, apartamentul va căpăta o strălucire nouă, un confort sporit și va fi un mediu mult mai prietenos cu sănătatea locatarilor săi.

Metode moderne și produse ecologice de curățare

Ce poate face pentru apartamentul tau o firma de curatenie la domiciliu 3

ActiveClean folosește metode moderne și eficiente de curățare, prin care suprafețele textile ale canapelelor, saltelelor, mochetelor și covoarelor sunt curățate cu succes, eliminând murdăria și petele, redând culorile și textura fină și pufoasă a țesăturilor. Metoda de injecție-extracție constă în introducerea apei cu substanțele de curățare în straturile profunde și aspirarea murdăriei, a prafului și a umezelii cu ajutorul unui aspirator performant. Procedeul se repetă de câte ori este nevoie până ce apa aspirată este curată. Metoda nu afectează fibrele din care sunt alcătuite saltelele, sofalele, covoarele și mochetele și durabilitatea structurilor, arcurilor sau straturilor de burete din saltele.

Prin aspirarea apei cu substanțele de curățare, umezeala este extrasă, iar uscarea se face în câteva ore, după care te poți bucura de obiectele care arată ca noi și sunt igienizate prin eliminarea acarienilor, prafului, bacteriilor și a altor microorganisme care se adăpostesc și se înmulțesc în structurile lor.

Substanțele folosite la curățare sunt de cea mai bună calitate, nu lasă urme, mirosuri, sunt ecologice și non-toxice pentru persoanele care locuiesc în apartament. Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu sănătatea copiilor sau cu animalele de companie din locuință. ActiveClean folosește soluții de curățare prietenoase cu mediul, cu oamenii și animalele.

Pentru sporirea confortului unui apartament, nu este întotdeauna la îndemână renovarea sau reamenajarea, însă te poți bucura de un aspect de nou, de strălucire și curățenie apelând periodic la serviciile unei firme de curățenie profesională. Personalul calificat al acesteia îți asigură într-un timp scurt curățarea și igienizarea apartamentului și îndeplinește sarcini pe care nu le-ai fi putut acoperi cu resursele tale limitate de timp, energie și echipamente specializate. Te vei bucura de curățenie, igienă și un confort sporit, un aer curat, fără mirosuri neplăcute și de un mediu mai sănătos în interiorul locuinței, pentru tine și familia ta.

ActiveClean

Lasa un comentariu

    Formular programare online curatenie