Date firma

TOP ACTIVE CLEAN SRL
J23/6112/2022
46796237

Sediu social

Str. Primaverii 2, Com Tunari, Ilfov

Contact telefonic

+40 749 383 791

27 septembrie 2023 ActiveClean Sfaturi curatenie

Probabil că nu vă curățați colţarul de sufragerie atât de des pe cât ar trebui, dar când o faceți, cum reușiți să îl curățați frumos și curat? Este suficient să îl acoperiţi cu apă și săpun și să începeţi să daţi cu peria temeinic? Ei bine, nu este atât de simplu și este foarte important să ştiţi ce faceţi atunci când îl curăţaţi! Cu siguranță, profesioniștii de la o firmă de curățenie la domiciliu vă pot ajuta.

În acest ghid, vă vom explica de ce este atât de important să vă curățați colţarul din sufragerie. Aceste sfaturi vă pot asigura că va rămâne curat și în stare bună pentru mult timp de acum încolo.

Mulţi obişnuiesc să creadă că spălarea/curăţarea colţarului este o simplă chestiune de aspirare sau de ștergere a acestuia cu o cârpă umedă. Doar că aceste metode de curățare pot să îndepărteze murdăria de suprafață, dar nu sunt suficiente. Pe de altă parte, pentru a face față petelor din materiale sau diverșilor paraziți care se profilează în timp, este esențial să se facă o curățare mai amănunțită.

Colţarul din sufragerie este probabil un loc în care petreceți mult timp cu familia și prietenii. Așadar, este posibil să fie locul în care cad o mulțime de firimituri și diverse reziduuri alimentare – fac parte din viața de zi cu zi și sunt adesea inevitabile, indiferent de ceea ce faceți – chiar dacă îi acordați multă atenție. Așadar, nu este ușor să preveniţi cauza, dar vă puteţi  asigura că mobila rămâne ca nouă după aceea.

Praful, murdăria, părul, germenii, alergenii, polenul și bacteriile se pot acumula în timp. Știați că acarienii din praf sunt principala cauză a alergiilor respiratorii? Nu numai că acești contaminanți pot face ca mobila să arate murdară, dar pot reprezenta și un risc pentru sănătate. Anumite pete de alimente pot provoca formarea de mucegai dacă nu sunt curățate suficient de repede, ceea ce vă poate deteriora ireversibil colţarul și poate deveni un adevărat teren de reproducere pentru bacterii.

Pe de altă parte, dacă aveți animale de companie, este și mai important să vă curățați colţarul din sufragerie. Fie că le permiteți sau nu să se urce pe el, părul se va împrăștia și se va cuibări peste tot.

Cum vă curățați colţarul din sufragerie?

scoaterea-murdariei-din-canapea-prin-metoda-injectie-extractie

Multe site-uri web oferă tutoriale despre cum să vă curățați singuri colţarul/patul (salteaua)/ canapeaua, în funcție de materialul din care sunt făcute. Nu este total imposibil să le urmați și să obțineți un rezultat satisfăcător. Trebuie să știți, totuși, că nu va fi o curățare completă și că nu vă va scăpa de murdăria încrustată în fibre și, prin urmare, nu vă va scăpa de paraziți, acarieni sau diverse bacterii.

Profesioniștii activeclean.ro folosesc o tehnică de curățare renumită pentru eficiența sa asupra diferitelor materiale: injecția/extracția. Această metodă se bazează pe utilizarea unei mașini speciale care injectează un amestec special de apă și săpun în țesătură și apoi îl aspiră din nou. Această metodă nu alterează țesutul și dezinfectează mult mai bine decât orice altă metodă. Atât timp cât aparatul nu produce un amestec perfect limpede, dispozitivul continuă să funcționeze și să curețe.

Experţii noștri lucrează în mai multe etape:

  • Îndepărtarea puternică a prafului cu ajutorul unui aspirator tehnic;
  • Se aplică un dispozitiv special de îndepărtare a petelor pentru a neutraliza mirosurile și a îndepărta petele;
  • Mașina de injecție/extracție clătește și dezinfectează apoi în profunzime;
  • Vă va fi explicată o procedură de uscare, care trebuie urmată pentru rezultate optime.

În funcție de dorințe și de problemele personale, vă pot fi oferite servicii suplimentare. De exemplu, dacă sunteți alergic la acarieni, se pot aplica produse specifice. Sau dacă aveți animale de companie, vă oferim și produse de protecție pentru colţar pentru a preveni apariția de noi pete.

Cum îţi alegi corect furnizorul de servicii de curățenie la domiciliu?

echipa-profesionista-de-curatenie-la-domiciliu

Există multe companii care oferă servicii de curățare a mobilei și colţarelor/ saltelelor/ canapelelor/ covoarelor etc. Așa că este greu să știi pe care să o alegi. Iată câteva întrebări pe care să vi le puneți atunci când analizați ofertele diferiților furnizori de servicii:

  • Ce tip de metodologie folosesc?
  • De cât timp sunt în afaceri?
  • Câtă expertiză au în curățenia caselor?

Alegerea greșită a furnizorului de servicii poate provoca daune de durată casei. Alegerea greșită a produselor poate avea repercusiuni nu doar asupra colţarului, ci și asupra sănătății familiei.

La Active Clean, tratam cu seriozitate fiecare client și promitem să folosim cele mai bune produse. Nu uitați atunci când solicitați o ofertă de preturi pentru curatenie la domiciliu, că aceasta depinde de starea mobilierului pe care îl vom curăţa, de mărimea acestuia și de materialele din care este făcut.

Doriți să trăiți într-o casă strălucitor de curată? Contactați-ne astăzi! După vizita noastră, colţarul de sufragerie va fi ca nou, fără murdărie și bacterii.

ActiveClean

    Formular programare online curatenie